Szépségtrükkök pasiknak nőktől | Kence - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Szépségtrükkök pasiknak nőktől | Kence

Szépségtrükkök pasiknak nőktől | Kence

A férfiak (tisztelet a kivételnek) igen keveset foglalkoznak arcuk ápolásával. Egyértelmű, hogy az alapvető higiéniai procedúrák mindenkinél lezajlanak minden nap, azonban ennél jóval többet is tehetünk. Íme, 3 szépségápolási termék, melyet te is bátran kipróbálhatsz a barátnőd polcáról.

1. MITESSZERELTÁVOLÍTÓ TAPASZ

Könnyen alkalmazható és igen hatásos, főleg, ha folyamatosan használjuk. A mitesszerek főleg az orr, áll, homlok környékén jelentkeznek. Ezek a kis tapaszok úgy vannak kifejlesztve, hogy kényelmesen fel lehessen őket helyezni, majd ugyanilyen könnyedén leszedni őket. Mindenkinek ajánlom, hiszen a mitesszerek akkor alakulnak ki, amikor pórusaink kitágulnak, és abba szennyeződés jut be. Fontos, hogy megtisztítsuk ezeket a pórusokat, hiszen csakis így szüntethetjük meg a bőrünkön kialakult kis fekete pöttyöket. A legmenőbb mostanság a Black Mask nevű mitesszer eltávolító, ezt is bátran használjátok!

2. ARCSZÉRUM

Ha arckrémet használsz az már fél siker. Sokan úgy tekintenek a szérumra, mint felesleges termékre, azonban igenis szükséges és hasznos holmi. Minden esetben a szérumot vidd fel először az arcodra. Rugalmassá és egyenletessé varázsolja a bőrt, valamint segít az arckrémnek gyorsabban és hatásosabban beszívódni. Fontos tudnivaló, hogy a szérumok hatása is akkor a leghasznosabb, ha folyamatosan alkalmazzuk őket. Nem hiába kapható számtalan termékcsalád szérummal együtt.

3. ARCMASZK

Rengeteg formája ismert, hiszen vannak olyanok, melyeket le kell mosni, van, amely száradás után lehúzható, mint egy második bőr. A maszkok rengeteg előnnyel bírnak, hiszen megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől, frissé és simává varázsolják felületét.

Fiúk, nyugodtan szerezzetek be arclemosót, tonikot és krémeket! Nektek is jár egy kis kényeztetés és a barátnőtök szívesen segít, ebben biztos vagyok!

Forrás: stiler.hu

About Csak1blog