Küldök egy receptet! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Küldök egy receptet!

Küldök egy receptet!

Van egy jó recepted? Küldd el nekünk és neveddel kitesszük az Éléskamra receptjei közé!

Az alábbi űrlap segítségével küldhetsz be receptet az ÉLÉSKAMRA rovatunkba. A recept a te neved alatt fog megjelenni. A látogatók lájkolhatják, hozzászólhatnak a receptedhez. Ne felejtsd el a neved (becenév is lehet), az étel nevét, a hozzávalókat és a részletes leírást hozzá! Receptjeid elküldheted az info@csak1blog.hu email címre is! Köszönjük!*

 
* FONTOS: A cikk beküldésével elfogadod és hozzájárulsz azon adatok közléséhez az oldalon, amiket megadtál (név, cikk), valamint nyilatkozol arról, hogy saját szellemi terméked küldted el, amivel te rendelkezel. A beküldött anyagokat a Csak1Blog.Hu szerkesztősége bírálja el, a leközlés nem automatikus és nem garantált. E-mail címed nem kerül tárolásra és megosztásra.
Kik küldhetnek cikket?
Cikket bárki beküldhet, regisztráció nélkül, de vállalja azt is, hogy neve megjelenjen az általa feltöltött anyagban. A beküldött anyagok szerzője minden esetben “Olvasói cikk”-ként lesz feltüntetve, a feltöltő átadja a jogot a Csak1Blog.Hu oldalnak, hogy a szerző feltüntetésével azt után közölje.
Mi történik, miután beküldtem az anyagot a szerkesztőségnek?
A beküldött anyagokat a  Csak1Blog.Hu szerkesztősége bírálja el, és fenntartja magának a jogot, hogy a nem saját készítésű, hiányos, vagy nem megfelelő minőségű posztokat nem publikálja.
E-mailben is küldhetek be cikket?
Az anyagok az info@csak1blog.hu e-mail címre is beküldhetők. A beküldött anyagok szerzője minden esetben “Olvasói cikk” lesz, a feltöltő átadja a jogot a feltöltő átadja a jogot a Csak1Blog.Hu oldalnak, hogy a szerző feltüntetésével azt után közölje.
Bárki, aki hírt / fotót / videót küld be, tudomásul veszi az alábbiakat:
  1. Csak saját készítésű tartalom küldhető be!
  2. Mindenki a saját felelősségére küldi be a tartalmakat, a Csak1Blog.hu, csak a saját tartalmaiért vállal felelősséget!
  3. Aki  megszegi a fenti szabályokat, kizárásra kerül.