Küldök egy cikket! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Küldök egy cikket!

Küldök egy cikket!

Szia!

Ezen az oldalon keresztül lehetőséged van cikk beküldésére. Mielőtt cikket küldenél, kérlek, nézz körül az oldalon, hogy az oldal tematikájához illő írást küldhess itt, vagy az info@csak1blog.hu email címre. Köszönjük!

Feltételek:

  • csak saját cikket küldj, (történet, edzésterv, szépségápolás, smink, hajviselet, divat, kreatív ötletek, könyvajánló, filmajánló, stb.),

  • a terjedelme min. 1000, max. 3500 karakter legyen, (txt, TNR, 12-es betűméret),

  • ha van lehetőséged küldj hozzá kapcsolódó, szintén saját képet, (netről leszedett képeket nem áll módunkban csatolni írásodhoz),

  • ha forrásokat is használsz, ne felejtsd el megjelölni azokat, linkkel alátámasztva,

  • írd meg a neved (vagy beceneved), amit a cikkben megjeleníthetünk.*

* FONTOS: A cikk beküldésével elfogadod és hozzájárulsz azon adatok közléséhez az oldalon, amiket megadtál (név, cikk), valamint nyilatkozol arról, hogy saját szellemi terméked küldted el, amivel te rendelkezel. A beküldött anyagokat a Csak1Blog.Hu szerkesztősége bírálja el, a leközlés nem automatikus és nem garantált. E-mail címed nem kerül tárolásra és megosztásra.
Kik küldhetnek cikket?
Cikket bárki beküldhet, regisztráció nélkül, de vállalja azt is, hogy neve megjelenjen az általa feltöltött anyagban. A beküldött anyagok szerzője minden esetben “Olvasói cikk”-ként lesz feltüntetve, a feltöltő átadja a jogot a Csak1Blog.Hu oldalnak, hogy a szerző feltüntetésével azt után közölje.
Mi történik, miután beküldtem az anyagot a szerkesztőségnek?
A beküldött anyagokat a  Csak1Blog.Hu szerkesztősége bírálja el, és fenntartja magának a jogot, hogy a nem saját készítésű, vagy nem megfelelő minőségű posztokat nem publikálja.
E-mailben is küldhetek be cikket?
Az anyagok az info@csak1blog.hu e-mail címre is beküldhetők. A beküldött anyagok szerzője minden esetben “Olvasói cikk” lesz, a feltöltő átadja a jogot a feltöltő átadja a jogot a Csak1Blog.Hu oldalnak, hogy a szerző feltüntetésével azt után közölje.
Bárki, aki hírt / fotót / videót küld be, tudomásul veszi az alábbiakat:
  1. Csak saját készítésű tartalom küldhető be!
  2. Mindenki a saját felelősségére küldi be a tartalmakat, a Csak1Blog.hu, csak a saját tartalmaiért vállal felelősséget!
  3. Aki  megszegi a fenti szabályokat, kizárásra kerül.