PARTNERPROGRAM - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
PARTNERPROGRAM

PARTNERPROGRAM

LEGYÜNK EGY CSAPAT!

Szia!

Ha partnerprogramunkban szeretnéd népszerűsíteni blogod, vagy csak több emberhez szeretnéd eljuttatni blogbejegyzésed, akkor küldd el nekünk. A cikk küldő és a receptküldő oldalon keresztül lehetőséged van bejegyzések küldésére, melyek megjelenhetnek a csak1blog.hu weboldalon. Jóváhagyás után a megadott elérhetőségeiddel kikerül az oldalra a blogbejegyzésed és a blogodra irányító link. Mielőtt cikket küldenél, kérlek, nézz körül az oldalon, hogy az oldal tematikájához illő írást küldhess itt, vagy az info@csak1blog.hu email címre. Köszönjük!

partnerprogram

Feltételek:

  • csak saját cikket küldj, (történet, edzésterv, szépségápolás, smink, hajviselet, divat, kreatív ötletek, könyvajánló, filmajánló, stb.),

  • a terjedelme min. 1000, max. 3500 karakter legyen, (txt, TNR, 12-es betűméret),

  • ha van lehetőséged küldj hozzá kapcsolódó, szintén saját képet, (netről leszedett képeket nem áll módunkban csatolni írásodhoz),

  • ha forrásokat is használsz, ne felejtsd el megjelölni azokat, linkkel alátámasztva,

  • írd meg a neved (vagy beceneved), amit a cikkben megjeleníthetünk.*

* FONTOS: A cikk beküldésével elfogadod és hozzájárulsz azon adatok közléséhez az oldalon, amiket megadtál (név, cikk), valamint nyilatkozol arról, hogy saját szellemi terméked küldted el, amivel te rendelkezel. A beküldött anyagokat a Csak1Blog.Hu szerkesztősége bírálja el, a leközlés nem automatikus és nem garantált. E-mail címed nem kerül tárolásra és megosztásra.
Kik küldhetnek cikket?
Cikket bárki beküldhet, regisztráció nélkül, de vállalja azt is, hogy neve megjelenjen az általa feltöltött anyagban. A beküldött anyagok szerzője minden esetben “Olvasói cikk”-ként lesz feltüntetve, a feltöltő átadja a jogot a Csak1Blog.Hu oldalnak, hogy a szerző feltüntetésével azt után közölje.
Mi történik, miután beküldtem az anyagot a szerkesztőségnek?
A beküldött anyagokat a  Csak1Blog.Hu szerkesztősége bírálja el, és fenntartja magának a jogot, hogy a nem saját készítésű, vagy nem megfelelő minőségű posztokat nem publikálja. Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a beküldővel.
E-mailben is küldhetek be cikket?
Az anyagok az info@csak1blog.hu e-mail címre is beküldhetők. A beküldött anyagok szerzője minden esetben “Olvasói cikk” lesz, a feltöltő átadja a jogot a feltöltő átadja a jogot a Csak1Blog.Hu oldalnak, hogy a szerző feltüntetésével azt után közölje. Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a beküldővel.
Bárki, aki hírt / fotót / videót küld be, tudomásul veszi az alábbiakat:
  1. Csak saját készítésű tartalom küldhető be!
  2. Mindenki a saját felelősségére küldi be a tartalmakat, a Csak1Blog.hu, csak a saját tartalmaiért vállal felelősséget!
  3. Aki  megszegi a fenti szabályokat, kizárásra kerül.