OMG! Ezt nézd! Egy perc alatt egy tökéletes bubifrizura! | KÓCOS - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
OMG! Ezt nézd! Egy perc alatt egy tökéletes bubifrizura! | KÓCOS

OMG! Ezt nézd! Egy perc alatt egy tökéletes bubifrizura! | KÓCOS

Leesett az állam(OMG), amikor a szokásos Instagram böngészésem végeztem. Rábukkantam erre az 59 másodperces videóra, ahol egy libanoni fodrász, – a Mounir Salon tulajdonosa, – egy gyönyörű lány, csodálatos vörösesbarna hosszú hajából vág vállig érő bubifrizurát. Úgy tűnik az ügyfél is elégedett! Nézd meg! 

Hair cut transformation by @mouniiiir #haircolor #hairvideo #mouniiiir #hairextensions #hairvideos #hudabeauty #hair #hairvideo #hair #hairdo #love #like #hairstyle #egypt #qatar #kwt #uae #paris #london #morocco #usa #followforfollow #like4like #instamood #instagram @hairvideo.mounir

120.8k Likes, 4,872 Comments – Mouniiiir (@mouniiiir) on Instagram: “Hair cut transformation by @mouniiiir #haircolor #hairvideo #mouniiiir #hairextensions #hairvideos…”

 

Neked megy a halszálkafonás? | Mutatjuk lépésről lépésre!

Na jóóó.. Feladom! 😀 Mindig is odavoltam meg vissza ezekért a gyönyörű fonott hajakért. Nagyon nőies tud lenni és nem utolsó sorban ápol és eltakar egy-egy olyan nap alkalmával, amikor nem lehet kifogás a hajunk milyensége arra, hogy elinduljunk valahová. Végre találtam egy tutoriált, de nekem ez nem megy! Neked?

 

About Csak1blog