Neked megy a halszálkafonás? | Mutatjuk lépésről lépésre! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Neked megy a halszálkafonás? | Mutatjuk lépésről lépésre!

Neked megy a halszálkafonás? | Mutatjuk lépésről lépésre!

Na jóóó.. Feladom! 😀 Mindig is odavoltam meg vissza ezekért a gyönyörű fonott hajakért. Nagyon nőies tud lenni és nem utolsó sorban ápol és eltakar egy-egy olyan nap alkalmával, amikor nem lehet kifogás a hajunk milyensége arra, hogy elinduljunk valahová. Végre találtam egy tutoriált, de nekem ez nem megy! Neked?

hajcopf

  1. Válaszd két egyforma részre a hajad.

  2. Egyik köteg aljából (így a tincs körbeéri a hajad) vegyél fel egy tincset, amit a másik hajköteg belsejéhez illesztesz, amik így utána egybeolvadnak.

  3. A másik oldalról ismételd meg ugyanúgy , és így haladj szépen tovább amíg a hajad hossza engedi.

  4. Ha a lezsereb megjelenést szeretnél, akkor miután szorosan összegumiztad a fonatot, a szálakat tetszés szerint lazítsd meg, de finoman, nehogy kihúzd teljesen a szálat. Főleg a  közepétől figyelj erre.

    nicole scherzinger

Na még egyszer! Ha Nicole Scherzingernek sikerült, nekem is KELL! (kattints a képre nagyításhoz!)

halszalkafonas

Sok sikert! 😉

OMG! Ezt nézd! Egy perc alatt egy tökéletes bubifrizura! | KÓCOS

Leesett az állam, amikor a szokásos Instagram böngészésem végeztem. Rábukkantam erre az 59 másodperces videóra, ahol egy libanoni fodrász, – a Mounir Salon tulajdonosa, – egy gyönyörű lány, csodálatos vörösesbarna hosszú hajából vág vállig érő bubifrizurát. Úgy tűnik az ügyfél is elégedett! Nézd meg! https://www.instagram.com/p/BP-aJxCgrsF/ Neked megy a halszálkafonás?

About Csak1blog