Napi bézs szett - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Napi bézs szett

Napi bézs szett

Ez a világos szett, egy kis melegséget hoz ebben a borús időben. Vastagabb harisnyával is felveheted, ha hidegebbre fordul az idő, de a farmer is tökéletes választás hozzá, kék vagy fekete színben. Színben hozzáillő táskába pakoljuk cuccaink, a cipőnek ajánljuk a klasszikus magassarkút, vagy a bokacsizmák bármilyen formája szuper viseletté teszi.

Ha kényelmesebben szeretnél elindulni otthonról, bátran válassz mellé egy világos bakancsot. A natúr sminkhez egy picit erősebb rózsaszín rúzst tehetsz az ajkaidra. Mellőzzük a harsány körmöket, ehhez a szetthez nem nagyon illik a harsány karom. Hajad viseld kócosra fésülve, vagy lófarokba fogva! 🙂

Ezek lesznek a 2016 őszi/téli divatszínek

Hoppá! Nagyon is elkezdődött az ősz! Íme, itt vannak a 2016-os őszi/téli szezon színei, melyeket nem csak a divatban, de az építészetben, a reklámokban, lakberendezésben és dizájnokban is használnak majd. Találd meg, melyik illik legjobban egyéniségedhez! RIVERSIDE Pantone 17-4028 (folyóparti) Ez az új árnyalat, tagadhatatlanul elsőbbséget élvez az idei palettán.

About Csak1blog