Milyen személyiséged? A körmöd színe elárulja! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Milyen személyiséged? A körmöd színe elárulja!

Milyen személyiséged? A körmöd színe elárulja!

14 szín, 14 személyiség! Szeretünk felfedezni valami újat rólunk, különböző módszerekkel. A tenyérjóslás mellett, számos módszer létezik. Van, aki az ököl méretéből állapít meg valamit rólunk, de a körömméret, a kéz, az ujjak és a lábujjak elemzése is lehet árulkodó a személyiségünkről. Napjaink egyik legelterjedtebb módszere, hogy a körömfesték színeit figyelik meg. Úgy gondolják, hogy egy nő, gyakran használja a kedvenc színeit a körömfestéshez. Tehát, ez a megközelítés nagyban segíthet felfedezni a titokzatos személyiségünket. Nézd meg a 14 képet, válasz egy színt,a mi a legközelebb áll hozzád és megtudod mi a legjellemzőbb rád!

1)Rózsaszín
Mivel a rózsaszín szín általában feminista jellegű, ezért azok a személyek, akik ezt a színes körömfestéket használják, azok mindenben a kislányos vonalat képviselik.

2) Narancssárga
Olyan ember vagy, aki mindig készen áll kockáztatni és reménykedni egy-egy világos és pozitív életszakaszon. Nagyon gyakorlatias és reálisan látja a világot.

3) Lila
A lila színt kedvelő hölgyek nagyon kreatívak, fantáziadúsak és ambiciózusak.

4) Szürke
Amikor szürkére fested a körmöd megfosztod magad az érzelmektől és érzésektől. Szimbolizálja a kapcsolódást és a vágyakat.

5) Kék
A kék színt használó nőkre a becsületesség, a megbízható magatartás, a stabilitás és a magabiztos személyiség jellemző legjobban.

6) Sárga
A sárga az öröm színe. Szimbolizálja a boldogságot, a meleget és a vidám viselkedést.

A legrosszabb könyvtárba járó arcok és én | Blog

Nem tudom mennyire divat még a könyvtárba járás, de nekem most kellett egy olyan anyag, amit csak ott lelhettem meg, Hiába az internet, a Google, sehol nem találtam alkalmas anyagot a témához. Fogtam magam és nagyon kelletlenül, de elindultam.


7) Piros
A piros a szeretet színe jelenti a szenvedélyt és az intimitást.

8) Fehér
A fehér szín a békét és tisztaságot képviseli. Az ilyen emberek született maximalisták!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőnek értesülj mindenről!

9) Fekete
A feketét kedvelő emberek titokzatosak és sok titkot próbálnak rejtegetni. Nagyon komplex, vagy bonyolult életük van.

10) Barna
Azoknak, akiknek a  kedvenc színű körömfesték barna és árnyalatai, azok általában melegszívűek és a vegetáriánuság sem áll messze tőlük.

11) Zöld
Az újjászületést és a természetet képviseli. Az ilyen emberek természetbarátok, kedvesek tiszta szívvel, de bizonyos helyzetekben előjön belőlük a dominancia.

12) Természetes
A nude színeket kedvelő emberek nagyon függetlenek és született intelligensek. Nagyon könnyen barátkoznak, ismerkednek.

13) Ezüst
Ezt a színt kedvelő emberek  lelkizősek és misztikusak. A barátai totálisan függenek tőle, és Ö az, aki ki is érdemli a bizalmukat, mert sosem élne vissza vele.

14) Arany
Az ilyen nők mindig a gazdagságot és a sikereket szeretnék magukénak tudni az üzleti világban.

forrás:banter.fun

***MEGHÍVNÁL EGY KÁVÉRA? KÖSZI!

Baby Bangs a 2018-as hajőrület! Mesterfodrászunkat kérdeztük!

A Baby Bangs célja a szemöldökdivat kiemelése lenne? Aki kicsit is követi a divatot az tudja, hogy az elmúlt években igencsak nagy hangsúlyt fektettek a szemöldökre a divatdiktátorok. A 2018-as évben pedig elhozták nekünk azt a frizuratrendet, amivel szemöldökünk még jobban középpontba kerül. Ez a Baby Bangs, ami egyel

 

About Csak1blog