Mi kell a nőnek? | 90-es évek, buli, pasizás | Blog | Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Mi kell a nőnek? | 90-es évek, buli, pasizás | Blog

Mi kell a nőnek? | 90-es évek, buli, pasizás | Blog

A múlt hónapban annyi elkeseredett nővel sodort össze a sors, hogy talán életemben nem beszéltem ennyit a hasonszőrű egyedekkel. Mindig is a fiúkkal jöttem ki jobban. Nem jártam aerobikozni, futni, de még a csajos összejöveteleket sem nagyon értékeltem. Untatott a sok locsogás:

Így csókol, úgy mozog, hova nyúl.

Kit miért hagytak épp el, kinek milyen új pasija van, és az hogyan verte át, és ki-ki mennyire van ettől kiborulva. Ja! És meg akar halni… Áh! Ezt neee…

Szerintem, ez nem tartozik senkire, vagy csak én vagyok ennyire zárkózott? Ez, két ember magánügye. Persze, nem vagyunk egyformák… Amennyiben, mindenképp szeretné megosztani valakivel, azt a legközelebbi barátnőjével tegye.

Amikor valahogy rávettek egy-egy csajos bulira és ott enyelegtek ismeretlen faszikkal. Teljesen kiborultam! Hogy lehet smárolni egy hapsival, akit akkor lát először? Pffújj!!! Ki tudja mi volt a szájában előtte! Lehet a fenekét vakargatta vagy épp a nemesebb szervét – mert ugye tudjuk az a pasiknál marhára természetes, hogy „azt” intézi, ha kell, ha nem, akár minden második mondatnál. Na, jó ez talán túlzás, de ki tudja! Az is lehet, hogy amíg nem voltunk ott, addigra már befűzött pár csajszit és ott is megvolt a nyálcsere.

buli1

Mire, ezt a gondolatmenetet végig futtattam az agyamon, s körbenéztem, addigra már a többiek táncoltak, és közben „tipi tapi dinóst” játszottak. Újabb megfigyelést könyvelek el: a csajok annyit isznak, hogy azt hiszik a Flashdance-ben táncolnak. A fiúk pörgetik őket és idióta figurákat nyomnak. Hajukat ide-oda dobálva ringatják csípőjüket. Közben bevonultam egy sarokba.

tumblr_llycscijzj1qzb849o1_500

Leültem. Jó a zene. Ütemesen jár a lábam és kortyolgatom a Whisky-Colát. Szívem szerint még táncolnék is, de a csajok nélkül hülyén venné ki magát, ha egyedül elkezdenék mozgolódni a táncparketten. Ahhoz még nem ittam eleget. Ráadásul az is csoda, hogy még egy illuminált macsó sem talált be.

Mondjuk, ennek mélységesen örülök.

uncsi

Nézelődök. Kiszúrom magamnak a tömegben a barátnőm, aki „szép párt” alkot választottjával. Ámulok és bámulok, oda-oda pillantok. Néha elröhögöm magam, hogy, ha látná, magát a kis csaj kitérne a hitéből. Takargatom, a szemeim annyira égek. Kb. olyan a mozgáskultúra mintha mindjárt elhányná magát valamelyik… Mind1. A lényeg, hogy per pillanat pompásan elvannak.

tumblr_m2uzdrlRwz1rohkqio1_500

A másik párocskát elnézve, lesz folytatása az estének. Tangóban nem simulnak annyira össze, mint „ezek”. Forr a levegő, csak azért nincsenek még egymásban, mert mar az egyensúlyozás már nem az igazi és egy ütősebb póznál úgy dőlnének el, mint a karácsonyra kivágott fenyőfa.

tanc2

Hajnali három… Mennék már… Mellém vágódik egy iszonyat hányásszagú fiatalember: „Helló szívi! Dancingolunk???”  Már épp a számon volt h „Anyukád hogy van?”, amikor egy laza mozdulattal az  asztalra borult. Hála a jó égnek úgy is marad. Remélem csak elaludt… Na, itt telik be a pohár nálam, jó kedv ide, vagy oda, sürgősen el kell, húzzunk innen.

danc

Az egyik lányt nagy nehezen összeszedem. Ő volt a jobbik eset. Telószám csere megtörtét. Lehet várni a héten, hogy nem hívják. Aztán, lehet a lelkét ápolni, hogy ő senkinek nem kell és  Ő így nem akar élni! Meg nincs egy normális pasi! Pedig, milyen kis cuki volt a Peti, vagy Pali, már nem is tudja mi volt a neve…

Ja, és azt is, hogy vajon, miért nem mondta meg, hogy nem gondolja komolyan? Mi van? Nem kaptad meg a heti nyugtatód? Komolyan??? Mármint mit? Amikor két szóváltás után, már seggre pacsi volt? Nem értem…

no

A másik csajt nem tudtuk lefejteni a tangós hapsiról, így ő tuti egy éjszakás  kaland lesz már. Hacsaknem, tényleg első eset a fiúnál, és halálosan beleszeretett egy félrészeg csajba. Kétlem. Mindenesetre nem tudtuk meggyőzni, hogy jöjjön haza. Óvintézkedésként azért a taxihoz kísértem őket, adtam egy ezrest a taxisnak, meg a telefonszámom, hogy hívjon fel hol tette ki az újdonsült párocskát.

Kicsit aggódva, de elindulunk haza. Végre itthon. A megmentett barátnőt, nehezen, de betuszkoltam az ágyba. Készítettem egy teát, bekapcsoltam a tévét. Várom a taxis hívását. Végre csörög a telóm, nem ír ki számot. Felveszem. Igen ő az. A taxis. Rendes tőle, elmondja hova vitte utasait. Épp kérdezném ki, hogy minden oké volt e, de már le is tette. Csak a búgás. Jó, hát mit vártam ezerért csoda volt, hogy felhívott.

Magam elé bambulva kortyolgattam a teám. Finom, puha polár takaróba burkolózva, szépen bealudtam a fotelben…

gif

Arra riadtam, hogy valaki őrülten nyomja csengőt, üti az ajtót és, ahogy csak kifér a csövön üvölt, hogy nyissuk már ki! A bögrét természetesen teával együtt eldobtam, ami addig oly’ jól elvolt az ölemben. Kinyitom.

Mónika! Hát te? –  „Ne is mondj semmit! Ez egy bunkó! Paraszt! Mit képzelnek ezek a férfiak? Képzeld el, az ágyába akart cibálni, alig bírtam elszabadulni!” Szegénykém nagyon feldúlt állapotban volt! Csak azt nem tudom mit képzelt? Activityzni hívta fel a fiú? Na, mind1. A lényeg, hogy épségben hazajött.

telo

A nagy ricsajozásra felkelt Adri is. Nézi a telefonját. Semmi. Belevágódik az egyik fotelbe és lehangoltan csak ennyit mondd: „Tudtam, hogy csak átvert! Nem fog hívni”. Már patakokban folyik a könnye…

Újra kimentem a konyhába főztem nekik is teát. Szépen elhelyezkedtem a kanapén, hogy eleget tegyek sorsomnak:

Ismét reggel 10-ig szidjuk a pasikat! Ez van, ha már a nők sem tudják, mi kell nekik!

 

 

10+1 nassolni való büntetlenül | 200 kalóriás nasik

Az első és szerintem legfontosabb, ha elkezdesz diétázni nőként és kevesebb mint 1200 kalóriás étrendeken élsz, ártasz az anyagcserédnek. Valóban segítenek abban, hogy leadj néhány kilót, ez azonban abból származik, hogy éhezik a tested. Eközben folyamatosan veszítesz az izomzatodból, így csökkented az anyagcseréd. Ilyenkor a szervezeted kevés kalóriát éget el, és nagyon gyorsan visszahízol.

A 40 éves nő már ne ugráljon, mert ciki? | Blog

Sok nő negyvenes éveihez közeledve, nem szívesen árulja el életkorát. Arról már nem is beszélve, hogy utána mi van? Mármint korilag. Sokszor gondolják azt bizonyos dolgokról, hogy ez már nem nekik való, vagy kinevetik őket, ha új dolgot próbálnak ki. Nem is gondolnád, hogy mennyi minden új dolog kezdődhet el!

About Csak1Blog