KÓCOS Archives - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>

KÓCOS

Baby Bangs a 2018-as hajőrület! Mesterfodrászunkat kérdeztük!

A Baby Bangs célja a szemöldökdivat kiemelése lenne? Aki kicsit is követi a divatot az tudja, hogy az elmúlt években igencsak nagy hangsúlyt fektettek a szemöldökre a divatdiktátorok. A 2018-as évben pedig elhozták nekünk azt a frizuratrendet, amivel szemöldökünk még jobban középpontba kerül. Ez a Baby Bangs, ami egyelőre úgy néz ki a legmegosztóbb frizuratrend az elmúlt évek divatjához képest! ... Read More »

Ilyen fonatot készíts, ha csak 5 perced van! | Kócos

Ez a fonat lesz a kedvenced! Sokszor előfordul velünk, hogy nincs időnk hajat mosni, de gyorsan el kell mennünk valahová, ahol nem kellene észrevenni senkinek, hogy ez nem az a haj ami oda való!  A copf uncsi, hacsak nem tudunk egy kis turpisságot belevinni, konty készítésre, hajsütésre, vagy hajvasalásra nincs időnk. Életmentő ez a romantikus fonás, amit bárki elkészíthet pár ... Read More »

5 csodálatos frizuratipp menyasszonyoknak | Kócos

Nem olyan régen posztoltunk ínycsiklandó esküvői tortákat, most pedig egy másik sarkos kérdésre hoztunk választ azoknak, akik még keresik a megfelelő frizurát életük nagy napjára. Rendszeres olvasóink már találkozhattak oldalunkon a libanoni Mounir Salon tökéletes bubifrizurájával, most öt eszméletlenül szép hajkoronát készített el az aráknak. Imádjuk! Bridal by @mouniiiir #haircolor #hairvideo #mouniiiir #hairextensions #hairvideos #hudabeauty #hair #hairvideo #hair #hairdo #love ... Read More »

OMG! Ezt nézd! Egy perc alatt egy tökéletes bubifrizura! | KÓCOS

Leesett az állam(OMG), amikor a szokásos Instagram böngészésem végeztem. Rábukkantam erre az 59 másodperces videóra, ahol egy libanoni fodrász, – a Mounir Salon tulajdonosa, – egy gyönyörű lány, csodálatos vörösesbarna hosszú hajából vág vállig érő bubifrizurát. Úgy tűnik az ügyfél is elégedett! Nézd meg!  Hair cut transformation by @mouniiiir #haircolor #hairvideo #mouniiiir #hairextensions #hairvideos #hudabeauty #hair #hairvideo #hair #hairdo #love ... Read More »

Neked megy a halszálkafonás? | Mutatjuk lépésről lépésre!

Na jóóó.. Feladom! 😀 Mindig is odavoltam meg vissza ezekért a gyönyörű fonott hajakért. Nagyon nőies tud lenni és nem utolsó sorban ápol és eltakar egy-egy olyan nap alkalmával, amikor nem lehet kifogás a hajunk milyensége arra, hogy elinduljunk valahová. Végre találtam egy tutoriált, de nekem ez nem megy! Neked? Válaszd két egyforma részre a hajad. Egyik köteg aljából (így a ... Read More »

A gyönyörű csillogó, egészséges haj titka | Életmód

A kereskedelmi forgalomban kapható samponok kémiai és vegyi összetevőitől nem árt néha megtisztítani hajunkat. Erre a célra a legalkalmasabb háztartási szódabikarbóna. A szódabikarbóna egyedülálló tisztító tulajdonságokkal bír, ezért alkalmanként hajunk ápolására is használhatjuk. A szódabikarbónát fel lehet használni a haj simítására is vízzel elkeverve, samponként vagy kondicionálóként. A szódabikarbóna a hajmosás során eltávolítja a hajszálakon megtapadt szennyeződéseket és kémiai anyagokat ... Read More »