A kedvenc színed megmutatja milyen vagy? Nézd meg! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
A kedvenc színed megmutatja milyen vagy? Nézd meg!

A kedvenc színed megmutatja milyen vagy? Nézd meg!

Mindenkinek van olyan kedvenc színe, amelyet gyakran visel és a ruhásszekrényünk is telis-tele van a színes ruhákkal. Gondoltad volna valaha, hogy ezek a színek a személyiségedből fakadnak? Minden szín valami érdekességet árulhat el rólunk! Mivel a színek elengedhetetlen részei életünknek és a mindennapoknak, így azok nem csak a személyiséged tükrözhetik, hanem a pillanatnyi hangulatod is. Neked mi a kedvenc színed? Ma mi van rajtad? Nézd meg a jellemzőket rá!

Nézzünk néhányat az elsődleges színekből:

1) Kék
A kék szín a megbízhatóság és intelligencia jele. Azok az emberek, akik sokat viselik, a könnyedség és a finomság mellett, általában nyugodt természetűek. Kitartó a munkában és az olvasás a hobbija. Nagyon nehezen befolyásoltatóak és ragaszkodnak az elveikhez!.

2) Piros
Fizikai színként ismeretes, amely az emberi szem által távolról észlelt első szín. A piros a dominancia színe, tehát nagyon határozott személyiségre utal. Az életet, az erőt és az energiát jelképezi. Számos kultúrában képviseli a szexuális hatalom szerepét. Ha túl sok van belőle, akkor  az agressziót is jelezhet.

3) Sárga
A sárga szimbolizálja az érzelmeket. Ez a nap színe, ezért olyan erős. Azok az emberek, akik kedvenceiként sárga színűek, optimisták, magabiztosak és kreatív természetűek. Optimisták és meleg természetűek, valamint nagy szerepet játszik az életükben a mozgás!

4) Zöld
Ez a szín a természet színe, a békét és a harmóniát képviseli. Szemünknek is kellemes látványt nyújt. A zöld szín viselői szeretik a természetet és kiegyensúlyozottság jellemző rájuk. Jó a kifejezőképességük és otthon vannak a kultúrában, a művészetben. Megbízhatóak és kíváncsiak, szeretnek a gondolatiakba merülni.

Hamarosan mutatjuk a másodlagos színeket, kövess minket Facebookon, hogy elsőnek értesülj mindenről!

forrás:banter.fun

***MEGHÍVNÁL EGY KÁVÉRA? KÖSZI!

Milyen személyiséged? A körmöd színe elárulja!

14 szín, 14 személyiség! Szeretünk felfedezni valami újat rólunk, különböző módszerekkel. A tenyérjóslás mellett, számos módszer létezik. Van aki az ököl méretéből állapít meg valamit rólunk, de a körömméret, a kéz, az ujjak, a lábujjak elemzése is. Napjaink egyik legelterjedtebb módszere, hogy a körömfesték színeit f

Gardrób, avagy életünk jó és rossz döntései egy helyen | Blog

Mutass egy nőt, aki nem szeret öltözködni! Nincs. És mi a másik dolog, ami nincs a legtöbb nőnek? Jah! A gardrób. Pedig milyen szép is lenne, ha minden nőnek, minimum egy szoba gardróbnak lenne berendezve. Szépen elkülönítve a téli, nyári, tavaszi és őszi viseleteink.
About Csak1blog