Isteni finom, hűsítő nasi és nem hizlal! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Isteni finom, hűsítő nasi és nem hizlal!

Isteni finom, hűsítő nasi és nem hizlal!

Itt egy nagyon fincsi hami, ami nem csak finom, de energiát is ad. Bátran lehet enni a kész gyümölcsjoghurtok helyett! Mindenképpen próbáljátok ki! Ízlés szerint kombinálhatjátok különféle gyümölcsökkel. Almalé helyett is bátran kísérletezzetek, más, frissen facsart  gyümölccsel. Dió helyett, jó lehet a mogyoró, a kesudió és más magvak. (Nem sózott, és csak módjával velük!)

Csak a képzeleted szabhat határt!

Hozzávalók:

  • 1 doboz natúr joghurt,

  • zab,

  • almalé,

  • méz,

  • dió,

  • friss, vagy fagyasztott gyümölcs.

Áztasd be a zabot az almalébe. Hagyd megduzzadni. Ízlés szerinti mennyiségeket használj, pótold, ha úgy érzed, neked kell még ebből-abból. Én 1 bögre almaléhez, 1/2 bögre zabot adok.

Ehhez adagoljuk a 1/2 doboz joghurtot, egy-két e.k. mézet, és fél maroknyi diót, amit előtte összetörök, – de nem zúzom teljesen szét.

Tedd be a hűtőbe egy éjszakára. Reggel szedj magadnak, adj még hozzá diót, joghurtot ízlés szerit, a tetejére pedig szórj friss, vagy frissen lefagyasztott gyümölcsöt.

Jó étvágyat! 🙂

 

Küldök egy receptet!

Van egy jó recepted? Küldd el nekünk és neveddel kitesszük az Éléskamra receptjei közé! Az alábbi űrlap segítségével küldhetsz be receptet az É

Küldök egy cikket!

Szia! Ezen az oldalon keresztül lehetőséged van cikk beküldésére. Mielőtt cikket küldenél, kérlek, nézz körül az oldalon, hogy az oldal tematikáj

 

About Csak1blog