Gardrób, avagy életünk jó és rossz döntései egy helyen | Blog - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Gardrób, avagy életünk jó és rossz döntései egy helyen | Blog

Gardrób, avagy életünk jó és rossz döntései egy helyen | Blog

Mutass egy nőt, aki nem szeret öltözködni! Nincs. És mi a másik dolog, ami nincs  a legtöbb nőnek? Jah!  A gardrób. Pedig milyen szép is lenne, ha minden nőnek, minimum egy szoba gardróbnak lenne berendezve. Szépen elkülönítve a téli, nyári, tavaszi és őszi viseleteink. A non plusz ultra a cipőink, táskáink külön polcozása lenne, de hát nem mindenki ilyen szerencsés. Én sem.

Ha jó belegondolunk, ha a ruhásszekrények beszélni tudnának sok mindent mesélnének rólunk. De nem. Ők megtartják a titkainkat. Szépen lapul a leghátsó polcon az a lakkbőr felső, amit akkor vettünk, amikor a pasink elhagyott és azt akartunk, hogy marhára dögösen nézzünk ki (nem jött össze). De ott van az a kinyúlt pulcsi is, amit tíz éve őrizgetünk, mert annak idején marha drága volt és jó lesz az még téli estékre. Minden ruhánk az életünk része, hol jobb, hol rosszabb emlékkel átszőve, az akkori hangulatunkat és döntéseinket tükrözve.

Aztán itt a másik mumus, mégpedig az évszakváltás. Nekem lövésem nincs más hogyan oldja meg, nálam az kész kabaré. Létra ide, oda. Fel és le. Felér egy kisebb fitnesz edzéssel. Mire mindet ruhadarabot kicserélek, hogy az aktuális évszaknak megfelelők legyen kéznél szekrénynyitáskor, addigra szó szerint lemegy a  nap. Próbálom színek, anyagok, típusok szerint elosztani, de ez szinte lehetetlen a helyhiány miatt. Ilyenkor midig erős késztetést érzek a szanálásra, de aztán azt veszem észre, hogy a szekrényem nemhogy üresedne, de még azt sem találom benne, aminek eddig tudtam hol a helye.

Valahogy nem visz rá a lélek, hogy kidobjam, pedig van amelyik évek óta nem volt rajtam, max elővettem, felpróbáltam és ugyanoda került vissza, ahol addig porosodott. Na jó… azért van hogy megszáll az ihlet és szanálás lesz a vége, de az általában csak és kizárólag, ha konkrétan van kinek adni, vagy meglátok egy posztot, hogy ennek és ennek gyűjtenek, ha van felesleges… hát van… és akkor vadul adom, persze csak a jobb állapotban lévőket, szóval a nagyon mosott, apró lyukakkal vagy szálszakadással küszködők megint visszakerülnek a szekrény mélyére.

Ahogy a mondás is tartja, egy nőnek két problémával kell megküzdenie. Az egyik az, hogy nincs mit felvennie, a másik pedig, hogy nincs elég hely a ruháinak.

Szóval… maradjunk annyiban, hogy követelem: minden nőnek legyen egy gardróbszobája! 😀

A 40 éves nő már ne ugráljon, mert ciki?>>>

Lencsés kukoricás fánk salátával>>>

Még több recept>>>

Egészség, szépség, mozgás >>>20 tárolási ötlet a konyhai eszközeidnek! | Életmód

Nem tudom, ki hogy van vele, de én néha falra mászok attól, hogy nem találom a konyhában a dolgokat! Nem azért mert muri van, hanem mert kicsi a hely és minden be van zsúfolva. Megkerestem a legjobb ötleteket, amiket felleltem a neten. Némelyik még az én kicsiny konyhámban is megvalósítható.

Milyen a te álom gardróbszobád? | 50 fotó

Ahogy a mondás is tartja, egy nőnek két problémával kell megküzdenie. Az egyik az, hogy nincs mit felvennie, a másik pedig, hogy nincs elég hely a ruháinak. Te milyen gardróbszobát álmodnál magadnak? Ha a konyhád szépítenéd, ITT találsz ötleteket hozzá! Küldök egy cikket! Küldök egy receptet! Olvasnál még?

About Csak1blog