Ezekkel a praktikákkal lesz felejthetetlen a Valentin nap! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Ezekkel a praktikákkal lesz felejthetetlen a Valentin nap!

Ezekkel a praktikákkal lesz felejthetetlen a Valentin nap!

Közeledik a fiatalok körében egyre népszerűbb “ünnep”, a Valentin nap. Ebből adódóan született ez a cikk, mert a húgom egyik barátnője kért tanácsot, hogy mivel is lepje meg a párját ezen a jeles napon, így leírtam néhány ötletet, ami hátha Neked is kellő alapot ad a tökéletes Valentin naphoz. Bár biztosan szeretnétek kirúgni a hámból ezen a napon, a legtöbb étteremben vagy cukrászdában már nincs szabad asztal, mire kitaláljátok hova is üljetek be. (Én speciel már nem kerítek akkora feneket a dolognak, mint tinédzser koromban, főleg, hogy a párom születésnapja és az évfordulónk is ebben a 2 hétben van, de ha nem így lenne, lehet mi is másképp állnánk hozzá.)

valentin nap

Mutatok viszont néhány olyan apró trükköt és praktikát, amivel kis költségvetésből is felejthetetlen napot tudtok magatoknak varázsolni, és persze nemcsak ezen a napon lehet őket alkalmazni.

⦁ Készüljetek fel előre! Ha előtte megbeszélitek, hogy étterem/cukrászda/mozi/bowling/stb legyen a program, nagyobb eséllyel lesz helyetek, mert van időtök lefoglalni a asztalt/széket/pályát.
⦁ Ha kerülnétek a tömeget, akkor pedig varázsoljatok meghittséget az otthonotokba!

⦁ Egy lágy zene, egy pohár bor és néhány gyertya mindig kellemes hangulatot teremt, akár február 14-ről van szó, akár nem!
⦁ A fentiekhez jöhet egy masszázs! A párodnak garantáltan jól esne egy hosszú nap után egy kis kényeztetés.

⦁ Egy forró fürdő megadja a romantikus hangulatot és segíti a teljes kikapcsolódást.

⦁ A közös főzés is jó móka lehet, még akkor is, ha nem vagytok született konyhatündérek, vagy akár meg is lepheted párod egy saját készítésű finomsággal!

⦁ Játszatok! Kártyázzatok, társasozzatok, de ezúttal a tét legyen valami csintalan vagy akár erotikus!
⦁ Egy dögös fehérnemű pedig mindig főnyeremény!
⦁ Ha kerülnétek a tömeget, de nem tudtok az otthon magányába sem burkolózni, akkor öltözzetek fel az időjárásnak megfelelően és sétáljatok!

Egy finom forró csoki társaságában ismerjétek meg jobban egymást és a lakóhelyeteket is! Lényegtelen mennyi ideje vagytok együtt, mindig meg fogsz tudni valami újat és érdekeset a kedvesedről!

⦁ Készítsetek egymásnak valami szépet! Ne aggódjatok a kézügyesség és a kreativitás miatt! A lényeg, hogy minden szívből jöjjön!
⦁ Ha lekéstétek volna a Valentin napi wellness akciókat, akkor se pánikoljatok, remekül érezhetitek magatokat egy egynapos fürdőzésen is!
⦁ Utazzatok! A ⦁ Wizzair honlapján találhattok utazást akár 2500 Ft-ért! Az sem egy unalmas hétköznapi program, ha együtt átruccantok például Olaszországba, mindezt egy gyertyafényes vacsora árából.

+1 Ne görcsöljetek rá! Ha a tökéletességre törekedtek és percre pontosan próbáljátok beosztani az időt, abból csak feszültség lesz. Érezzétek jól magatokat, ismerjétek meg jobban egymást!

Kellemes időtöltést és Boldog Valentin napot kívánok!
Katerina.*

Tetoválást szeretnél? Akkor ezt mindenképp olvasd el!

Manapság szinte minden 10. embert díszít valamilyen minta/jel/felirat/ábra/stb, amelyet vagy büszkén visel vagy inkább szégyenében eltakar. Jómagam is tetovált ember vagyok, bár van olyan “alkotás” rajtam, amit legszívesebben levakarnék magamról egy rozsdás vajazókéssel, – nyugi, nyugi csak túlzok. Ennek története 3 sz

Csak1blog

Miért? Mindenki magának tulajdonítja a sikert, de a balszerencsét a sorsnak róják fel. Ha baj van,magunknak is meg akarjuk magyarázni, hogy képtelenek vagyunk megoldani! Nincs mit tenni! – kántáljuk…

 

About Csak1blog