ÉLETMÓD Archives - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>

ÉLETMÓD

Cinema City Filmünnep 2019-ben is!

Cinema City Filmünnep – Premier előtti magyar, francia és családi filmekkel indul a Cinema City Filmünnep október 24. – 27. között. Október 24. – 27. között rendezi meg a Cinema City mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 10 filmet premier előtt mutat be, 4 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen majd 30 film közül választhatnak a mozizni ... Read More »

Ezekkel a praktikákkal lesz felejthetetlen a Valentin nap!

Közeledik a fiatalok körében egyre népszerűbb “ünnep”, a Valentin nap. Ebből adódóan született ez a cikk, mert a húgom egyik barátnője kért tanácsot, hogy mivel is lepje meg a párját ezen a jeles napon, így leírtam néhány ötletet, ami hátha Neked is kellő alapot ad a tökéletes Valentin naphoz. Bár biztosan szeretnétek kirúgni a hámból ezen a napon, a legtöbb ... Read More »

Tetoválást szeretnél? Akkor ezt mindenképp olvasd el!

Manapság szinte minden 10. embert díszít valamilyen minta/jel/felirat/ábra/stb, amelyet vagy büszkén visel vagy inkább szégyenében eltakar. Jómagam is tetovált ember vagyok, bár van olyan “alkotás” rajtam, amit legszívesebben levakarnék magamról egy rozsdás vajazókéssel, – nyugi, nyugi csak túlzok. Ennek története 3 szóban: Vad. Tinédzser. Évek. Éppen ezért szeretnék most néhány fontos tanácsot adni Neked, ha esetleg tetoválásra szánod el magad, mert ... Read More »

Fogyni szeretnél? 26 tipp, hogy elérd a célod!

Fogyni szeretnél? Nem tudod mit rontasz el? Vagy pontosan tisztában vagy vele, hogy mire kell figyelni, de valahogy mindig átléped ezeket? Összeszedtünk neked 26 tippet, amit talán te is tudsz, de így egyben segítségedre lehet abban, hogy tudatosabban építsd fel a fogyásod! Sok sikert! Étkezz változatosan! Ne ragadj le a csirkemell+saláta kombinációnál! Garantáltan meg fogod unni! Ne csak a szénhidrátokra ... Read More »

A kedvenc színed megmutatja milyen vagy? Nézd meg!

Mindenkinek van olyan kedvenc színe, amelyet gyakran visel és a ruhásszekrényünk is telis-tele van a színes ruhákkal. Gondoltad volna valaha, hogy ezek a színek a személyiségedből fakadnak? Minden szín valami érdekességet árulhat el rólunk! Mivel a színek elengedhetetlen részei életünknek és a mindennapoknak, így azok nem csak a személyiséged tükrözhetik, hanem a pillanatnyi hangulatod is. Neked mi a kedvenc színed? ... Read More »

Milyen személyiséged? A körmöd színe elárulja!

14 szín, 14 személyiség! Szeretünk felfedezni valami újat rólunk, különböző módszerekkel. A tenyérjóslás mellett, számos módszer létezik. Van, aki az ököl méretéből állapít meg valamit rólunk, de a körömméret, a kéz, az ujjak és a lábujjak elemzése is lehet árulkodó a személyiségünkről. Napjaink egyik legelterjedtebb módszere, hogy a körömfesték színeit figyelik meg. Úgy gondolják, hogy egy nő, gyakran használja a ... Read More »

Baby Bangs a 2018-as hajőrület! Mesterfodrászunkat kérdeztük!

A Baby Bangs célja a szemöldökdivat kiemelése lenne? Aki kicsit is követi a divatot az tudja, hogy az elmúlt években igencsak nagy hangsúlyt fektettek a szemöldökre a divatdiktátorok. A 2018-as évben pedig elhozták nekünk azt a frizuratrendet, amivel szemöldökünk még jobban középpontba kerül. Ez a Baby Bangs, ami egyelőre úgy néz ki a legmegosztóbb frizuratrend az elmúlt évek divatjához képest! ... Read More »

Nézz az égre! Holdfogyatkozás, szuperhold és kék hold is lesz!

2018.január 31-én, ha felnézünk az égre, különleges élményben lehet részünk! Egyszerre lesz kék hold, szuperhold és teljes holdfogyatkozás is! Szerda délután, magyar idő szerint 14.27-kor lesz a legteljesebb a telihold. A kék hold, – vagyis egy naptári hónapon belül a második telihold, – egybeesik a holdfogyatkozással, valamint azzal, hogy az égitest pályájának a földközeli pontjához ér. Ilyen utoljára 1982. december 30-án ... Read More »

Így étkezz egészségesen! | Életmód

Hogyan éljük egészségesen az életünk? Sokunkban felmerül ez a kérdés, de nem nagyon tudjuk, hogy valóban merre induljunk. Az első és legfontosabb lépés, hogy megpróbálunk egészségesen étkezni. Nézzük meg, hogyan válasszunk magunk számára az egészséges ételek közt. Az első lépés legyen a zsírok kiválasztása. Mindig olyan ételt válassz, amely kevésbé tartalmaz egészségtelen zsírokat! De mik ezek? Egészségtelen zsíroknak nevezzük  a ... Read More »

Futás | Gyaloglás | Hogyan vezesd be? | Életmód

Itta  tavasz! De! Hidd el, előbb itt lesz, mint gondolnád! A legjobb alkalom, hogy elkezdj egy olyan mozgásformát, amihez minimális befektetés és némi idő szükséges csak. Hogy mi ez? Naná, hogy a futás és a gyaloglás! Gondolj csak bele, az elmúlt évek során hányszor tervezted, hogy elkezded. Aztán arra gondoltál, hogy ciki, meg nincs cipőd, meg egyáltalán nem tudod hogyan ... Read More »