Baby Bangs a 2018-as hajőrület! Mesterfodrászunkat kérdeztük! - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
Baby Bangs a 2018-as hajőrület! Mesterfodrászunkat kérdeztük!

Baby Bangs a 2018-as hajőrület! Mesterfodrászunkat kérdeztük!

A Baby Bangs célja a szemöldökdivat kiemelése lenne? Aki kicsit is követi a divatot az tudja, hogy az elmúlt években igencsak nagy hangsúlyt fektettek a szemöldökre a divatdiktátorok. A 2018-as évben pedig elhozták nekünk azt a frizuratrendet, amivel szemöldökünk még jobban középpontba kerül. Ez a Baby Bangs, ami egyelőre úgy néz ki a legmegosztóbb frizuratrend az elmúlt évek divatjához képest! De mi is pontosan a Baby Bangs? Egy extra rövid frufru, ami most a külföldi celeb világban nagyon menő, ám annál is megosztóbb hajviselete.

Megkérdeztünk egy témában járatos szakembert. Kérdéseinkre Kaufmann Karolina mesterfodrász válaszolt.

Mit gondolsz a külföldi sztárok legújabb, 2018-as hajőrületéről a Baby Bangs-ről, vagyis erről a nagyon rövid frufruról?

Nekem személy szerint tetszik ez az új őrület! Beyonce haján is már láthattunk, illetve Emma Wattson is kipróbálta. Nagyon meghatározó frizurát ad, az extrém rövidsége miatt. Azt gondolom, hogy nagyon nőies és egyben kislányos megjelenést is adhat egyéniségtől függően.

Egyáltalán mennyire divat a frufru? Szerinted kinek áll jól ez a stílus és kinek ajánlanád?

Mindig is divat marad a frufru! Mindenkinek van egy jelleme,  arcformája,  orrnagysága és fontos, hogy minden kis részletet figyelembe vegyük a hajvágás előtt. Egészen hosszú hajat is feldobhatunk egy ilyen markáns frufruval, de úgy gondolom, hogy inkább a vállig érő, vagy bob fazonokhoz illik a legjobban!

Ha valaki rászánja magát és babafrufrut vágat, érdemes kombinálni más extrém hajviselettel? Gondolok itt nagyon színes festésre, vagy vágásra. Egyáltalán divat még a színes haj?

Én inkább a szimmetrikus formákat kedvelem, inkább legyen nagyon szép egyenesre vágott egy ilyen frufru, mint nagyon cikk cakkos. Ha hosszú és egyenes a hajunk, akkor ehhez illő frufrut is tudok elképzelni. Ha vállig érő de inkább hullámos, akkor nem feltétlen a nyíl egyenesre vágott fazon lehet a legelőnyösebb, hanem a lágyabb tépettebb forma Egy feltűzött hajat is feldob egy ilyen frufru, mert közben öltözteti az arcot. Amennyiben, extrém színt is szeretnénk választani mellé, akkor mindenképp egy bob fazont tudok elképzelni, vagy csak egy frizuraformát kihangsúlyozó festést.

Színben milyen trendek várhatóak 2018-ban? Mit gondolsz, mennyire lesz tartós ez a viselet a divatban? Vagy ez is csak egy hóbort jellegű dolog,a mi hamar feledésbe merül?

Színben a natúr szőkék, a barna árnyalati, és vörösben inkább a világosabb rezek dominálnak. Az ombre illetve balayage technika meg mindig nagyon divatos, sötétebb hajtő és egyre világosabb hajvég. Illetve ide sorolnám még  a babylights melirtincseket, amivel, csak az arc mellett sűrűn megjelenő napszítta hatást keltünk.  Szerintem a extrém rövid frufru és az extrém színek bizonyos korosztálynál megmaradnak , de az átlag hölgyek maradnak a hordható viseleteknél maximum kipróbálják! Az ombre festés és a napszítta tincsek sokáig még divatban maradnak!

fotók: pixabay

 

Kaufmann Karolina mesterfodrász

Kérdésed van? Tedd fel ITT és a szakember megválaszolja!

 

 


Így készíts fa ládikából, lakattal zárható perselyt

Mára egy igazi kincses ládát hoztam, ami szó szerint értendő, hiszen egy fa ládikából készült lezárható persely készítésének fázisait mutatom be, mindezt 7 lépésben. Kérésre készült, és annyi információt kaptam, hogy legyen vörös és ezüst valamint egy bizonyos rajz szerepeljen a tetején. Ami a legfontosabb volt, hiszen

About Csak1blog