5 csodálatos frizuratipp menyasszonyoknak | Kócos - Csak1Blog.Hu
OLVASTAD MÁR? >>
5 csodálatos frizuratipp menyasszonyoknak | Kócos

5 csodálatos frizuratipp menyasszonyoknak | Kócos

Nem olyan régen posztoltunk ínycsiklandó esküvői tortákat, most pedig egy másik sarkos kérdésre hoztunk választ azoknak, akik még keresik a megfelelő frizurát életük nagy napjára. Rendszeres olvasóink már találkozhattak oldalunkon a libanoni Mounir Salon tökéletes bubifrizurájával, most öt eszméletlenül szép hajkoronát készített el az aráknak.

Imádjuk!

Bridal by @mouniiiir #haircolor #hairvideo #mouniiiir #hairextensions #hairvideos #hudabeauty #hair #hairvideo #hair #hairdo #love #like #hairstyle #egypt #qatar #kwt #uae #paris #london #morocco #usa #followforfollow #like4like #instamood #instagram @hairvideo.mounir

85.5k Likes, 1,264 Comments – Mouniiiir (@mouniiiir) on Instagram: “Bridal by @mouniiiir #haircolor #hairvideo #mouniiiir #hairextensions #hairvideos #hudabeauty…”

 

OMG! Ezt nézd! Egy perc alatt egy tökéletes bubifrizura! | KÓCOS

Leesett az állam, amikor a szokásos Instagram böngészésem végeztem. Rábukkantam erre az 59 másodperces videóra, ahol egy libanoni fodrász, – a Mounir Salon tulajdonosa, – egy gyönyörű lány, csodálatos vörösesbarna hosszú hajából vág vállig érő bubifrizurát. Úgy tűnik az ügyfél is elégedett! Nézd meg! https://www.instagram.com/p/BP-aJxCgrsF/ Neked megy a halszálkafonás?

13+1 kézműves esküvői torta Ausztráliából | Életmód

Az ember életében, – jó esetben, – egyszer jön el az áhított legcsodálatosabb nap, amikor örök hűséget fogad egy életre a párjával. Mindenki azt szeretné, hogy ezen a napon, minden perfekt legyen körülöttünk, a ruhánktól az ételekig, így nem maradhat ki az esküvői torta sem!

About Csak1blog